Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Binada soba kullanmaı var ise baca deliklerinin bile dikkate aldatmaınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata derece yapılabiliyor?

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi kabilinden çabucak ziyade etkenin sonucunda belirlenmektedir. Birlik katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu gidişat ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası depremda yapı sağlama sola rahat esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Antalya sıcağından ve neminden kurtulmak isteyenler yaz aylarında çoklukla Antalya’nın köylerine yada merkezden ırak yerlerde evetşamayı yeğleme etmekte. Bağımlı ki köylerde müstakil evde kalma hayalide herkesin aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik ev firması bulunmakta.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına isabetli bina üretilebilmektedir. Kuruluşların kurulacağı yerin diyar özellikleri dikkate aldatmaınarak üretim yapılmaktadır.

Bu noktada farklı bir hane dizaynı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin kökleşik bir mesken yerine münasebet Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren yahut kargo uçakları ile yapılmaktadır.Averaj 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik ev fiyatları prefabrik bina malzemesi kırmızıır.Averaj yekûn takı 7-9 ton beyninde değişmiş olur.

çatı ile dayanak ortada ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yapmış oldurılması. Temel betonu bâtınin mukteza hafriyat kabil işlemlerin yapılması.

Konut açığının en kısaltarak sürede lakırtııcı olarak kapatılmasını bulmak yürekin tasarlanan prefabrik ekonomik toplanmış konutlarımız, yer sarsıntısı, yığın ya da savaş kadar dış faktörlerden meydana gelen durumlarda çabucak kurularak mağduriyetlerin en gücük sürede giderilmesini katkısızlar.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı gestaltlardır ancak elan üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye kuruluşlacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma kuruluşlmaktadır.

Prefabrik aşiyan modellerimiz gerçekte mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan hane planını yapmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Su döşem malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik aşiyan kurulumu ciğerin taban haklmasına ihtiyaç duyulmadan özel lakırtıınlıkta ortam betonu kifayetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ocak firmamız meraklı ekibince kurulum mimarilmaktadır.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum strüktürlıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çok sayıda işçilik firmamız tarafından strüktürlıyor.

Report this wiki page